STF Kukkolaforsen

Hitta till STF Kukkolaforsen

Till oss går att komma på flera sätt!

Tåg: Åk tåg till Luleå eller Boden därefter byte till buss med lokaltrafiken. I april 2021 kommer persontrafiken via tåg köra ända till Haparanda.

Bil: Kör E4 så långt öster ut det går att komma i Sverige. Då bör du vara i Haparanda. Sväng vänster när du kommer till Torneälv och kör längs väg 99 i 15 km. Sväng av till Kukkolaforsen vid den stora skylten vid vägen. Du är nu framme!

Flyg: Enklast är att flyga till Luleå flygplats eller till Kemi flygplats eller Rovaniemi flygplats i Finland. Där ifrån måste transport lösas på annat sätt. Vi kan arrangera pick-up service men det går också att hyra bil på flygplatserna eller att ta tåg eller nyttja lokaltrafiken.
  • GPS-koordinater: N65.9626019°, E24.0389118°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.