Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Kukkolaforsen

Vi erbjuder olika typer av boenden i olika prisläge och allt från hotellstandard till självhushåll. Vi har över 100 bäddar och när du bor hos oss, finns alltid tillgång till bastu. Boendet delas in i hotell, stuglägenheter, stugor, campingstugor och smugglarstugan. På området finns även en camping. När ni bor hos oss har ni alltid tillgång till bastu.

Hotellrum

Vår nyrenoverade hotelldel är belägen vid forsen. Här väntar moderna och bekväma dubbelrum med sköna sängar, fåtöljer och en terrass mot älven. Hotellrummen är mycket omtyckta av våra gäster. ”De är bra planerade”, ”hemtrevligt inredda”, ”tyst mellan rummen” och ”en otrolig utsikt mot älven” är något vi brukar få som kommentarer. Här får du uppleva ett lyxigt hotellboende samtidigt som du njuter av den brusande forsen. Eftersom det är hotellboende ingår alltid frukost, bäddning och städning.

Hotellstuga

Hos oss kan ni också välja att bo i hotellstuga. Det innebär att bo i en stuglägenhet med service som bäddat, frukost och städning inkluderat i priset. Som att bo på hotell fast i en av våra mysiga stuglägenheter helt enkelt.

Alla våra stuglägenheter är 36 kvm och har 3-stjärnig hotellstandard med två sovrum och 4 bäddar. Vardagsrum med bäddsoffa, kokvrå med kylskåp samt badrum med dusch och toalett. Samtliga stuglägenheter ligger vackert belägna, som ett pärlband längs forsen. I hotellstuga ingår alltid frukost, bäddat och städning. Utsikten från vardagsrummet, den bjuder vi på.

Två av våra stuglägenheter har även en liten bastu i badrummet.

Svit

Passa på att unna dig något lyxigt. Vår juniorsvit har renoverats med hög standard och med en uteterrass bara några meter från älven. De har samma storlek som stuglägenheterna men med lite annan planlösning och framför allt en helt annan interiör. I en av sviterna finns en vedeldad kamin. Det finns begränsad möjlighet till självhushållning. Här finna 1 dubbelsäng samt en våningssäng. När du hyr sviten ingår alltid bäddat och städning.

Stugor

Våra stugor är 18 kvm och består av ett allrum med två enkelsängar. De är utrustade med ett trinett-kök med kylskåp och toalett med dusch. Det finns även TV. Stugorna har ett fint läge nära den brusande forsen. Naturligtvis har ni tillgång till vår bastu också. Dessa stugor är vinterstängda under den kallaste perioden.

Campingstuga

Campingstugan är 12 kvm och vår enklaste stuga. Den har två enkelsängar och ett litet kylskåp och kokplatta som du kan använda om du har egen utrustning med dig. I närheten till campingstugan finns vårt servicehus som är möjligt att nyttja med dusch, toalett och kök. Dessa stugor är stängda på vintern.

Smugglarstugan

Nu kan vi erbjuda ett bra mysigt alternativ lite vid sidan om. Smugglarstugan består av två hus: Det större är en rundtimring med två sovplatser. Det finns ett loft med plats för madrasser. Huset är utrustat med ett mindre kök och matplats. Det finns en uteplats mot väster på baksidan som angränsar till grillplatsen. Detta hus saknar dusch och toalett. Det andra huset är lite mindre till ytan men har toalett och dusch och liten bastu. Sovrummet har en dubbelsäng och en bäddbar soffa. Litet kök med matplats. På tomten finns en grillplats med tak.

Smugglarstugan ligger ca 300 meter från receptionsbyggnaden.

Se tillgänglighet och boka. Från 650 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.