Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Kloten Nature Resort

Här hos oss, mitt i Bergslagens djupa skogar, kan ni avnjuta allt från en trerättersmiddag till en italiensk surdegspizza. Vi har god mat för både stora och små sällskap, alla är välkomna!  

Vår populära frukostbuffé intas i vårt frukostrum med en härlig altan och utsikt över Långvattnet. Här kan du starta dagen med våfflor och vi serverar även luncher eller lunchpaket för den som vill vara ute och upptäcka naturen under dagen. Till middag kan ni välja mellan två- och trerättersmiddag – eller italiensk surdegspizza. 

Precis som i Italien tillverkar vi våra surdegspizzor med kärlek och italienska råvaror. Vi använder bland annat Fior di latte som är en italiensk mozzarella som tillverkas på svensk mjölk i Sverige och tomatsåsen gör vi på DOP-märkta San Marzano tomater som endast får odlas i vulkanisk jord vid Vesuvius sluttningar i Italien. Välkomna att smaka vårt hantverk! 

Ska du anordna en fest, bröllop, konferens eller kalas och behöver en trevlig lokal? Vi är alltid öppna efter att skräddarsy eller anpassa våra tillställningar utefter era önskemål. Hos oss finns det oändligt många möjligheter till vad ni kan hitta på för att få ett så lyckat event som möjligt. Varför inte ett event i skogen eller vid vattnet? 

Vi fixar allt från middagar ute i naturen, utomhusgrillade luncher, middagar i vår restaurang eller pub, utkörning av mat till fiskesjöar till kalas, event, bröllop och fester. Vi har flertalet lämpliga lokaler och flera plattformar utomhus såväl i skogen som vid stranden. Vår restaurang rymmer upp till 100 sittande gäster.  

Se tillgänglighet och boka. Från 340 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.