Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Kloten Nature Resort

Ska du anordna en fest, bröllop, konferens eller kalas med god mat i vacker natur? Vi är alltid öppna efter att skräddarsy eller anpassa våra tillställningar utefter era önskemål. Hos oss finns det oändligt många möjligheter till vad ni kan hitta på för att få ett så lyckat event som möjligt.

Skapa en engagerad upplevelse och planera ert event för såväl företag, föreningen eller familjeträffen. Våra konferensrum i huvudbyggnaden är fullt utrustade och vill ni hellre vara utomhus så har vi ”lokaler” i såväl skogen som vid sjön.

Om ni vill aktivera er när ni är hos oss så har vi många upplevelser att välja mellan. Här finner ni ett axplock.

Vi kan arrangera alla måltider för er grupp. Middagar ute i naturen med vår kock på plats, utomhusgrillade luncher, måltider i vår uppskattade restaurang eller pub, utkörning av mat till fiskesjöar till kalas, event, bröllop och fester. Vi har flertalet lokaler till ert förfogande, både inomhus och utomhus. Vi kan ha 100 personer sittande i vår restaurang, men har även arrangerat större fester sommartid i stora tält.

Vill ni ha en mysig inramning kan ni hyra vår engelska pub för en kväll. ​Hyr puben för ert kalas, kompisträff, möte, AW eller fest! Med egen bartender, god dryck och trevligt sällskap blir det fort en kväll att minnas!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.