STF Kittelfjäll Värdshus

Grupper

Anordna er konferens eller ert event hos oss!
På Kittelfjäll Värdshus finns stora möjligheter att skräddarsy er konferens eller gruppaktivitet efter egna önskemål.  Ni kan hyra hela eller delar av anläggningen helt för er själva. Konferera eller ha möten i vår bardel som är utrustad med projektor, bekväma möbler och vacker utsikt mot fjället.

Flytta sen över till vår fina matsal och avnjut en god och vällagad lunch och senare en lyxig middag baserad på traktens råvaror. Med personligt, avslappnat och proffsigt bemötande gör vi er vistelse i Kittelfjäll minnesvärd. Vi ordnar trevliga uteluncher på fjället med renskinn, souvasskav ur en Muurikapanna och kokkaffe över elden. Eller varför inte en matlagningskurs tillsammans med våra duktiga kockar? Vi samarbetar såklart med alla lokala event och upplevelseföretag. Möjligheterna är många!

Bröllop i fjällparadiset
På Värdshuset kan ni skräddarsy ert bröllop tillsammans med oss. Vi har plats för upp till 94 sittande bröllopsgäster i matsalen, men ordnar såklart med det mindre bröllopet också. Vår bardel passar jättebra för fördrink och mingel samt till dans och fest efter middagen.

Under stora delar av året finns möjlighet att abonnera hela restaurangen samt boendet för er fest. Vi försöker göra er fest så personlig som möjligt genom att anpassa meny, dryckesval och dukning efter era önskemål. Vi hjälper till att hitta bra musikunderhållning om ni så vill. Kontakta oss, så hjälper vi till att styra upp er bröllopsfest till en underbar och unik kväll.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.