STF Kebnekaise Fjällstation

Möten & Event

Här på STF Kebnekaise Fjällstation kan vi erbjuda något för alla; äventyraren, den stillsamme, naturälskaren, den erfarne, nybörjaren och livsnjutaren. Att konferera hos oss ger er möjlighet att komma närmare varandra genom gemensamma nya upplevelser och intryck. Mixa tiden i konferenslokalen med fjälläventyr. Samlas runt en sprakande brasa eller i en varm bastu för avkoppling, och njut av magiska ljusspel såväl sommar som vinter.

STF Kebnekaise Fjällstation har en rik historia. I mer än ett sekel har stationen funnits som en trygg oas mitt ute i vildmarken, och erbjudit skydd och vila för trötta vandrare. Hit har folk kommit för att söka äventyr och spänning, och också för att njuta av stillheten och lugnet.

Vandringsstavar, utedass och matbespisning har bytts ut till modern säkerhetsutrustning, fräscha lokaler och god mat från Elsas kök, där historien, trots moderna möbler fortfarande är närvarande. Välj mellan att bo i logement från sekelskiftet, där historien sitter djupt i väggarna, eller nyrenoverade dubbel-/fyrbäddsrum. Laga mat tillsammans över öppen eld eller njut av vällagade måltider i restaurangen. Vandra eller åk turskidor upp till stationen, eller välj att färdas med helikopter eller skoter. Valet är ert, och vi skräddarsyr er vistelse utifrån era önskemål.

Logi

Bo tillsammans i de charmiga logementen från sekelskiftet eller mer bekvämt i tvåbäddsrum. I över hundra år har Kebnekaise Fjällstation erbjudit husrum för stora som små äventyrare och livsnjutare, i huvudbyggnaden finns flerbäddsrum och i våra närliggande annex Liddo, Tuolpa och Gorni finns rum för två eller fyra personer.

Den som önskar kan givetvis också få ett rum helt för sig själv. Tillgång till dusch & toalett finns i alla byggnader förutom huvudbyggnaden, dock inte på rummen. Bor ni i huvudbyggnaden finner ni dusch tillsammans med bastu och relaxavdelning i servicebyggnaden, båda med hänförande utsikt. Oavsett var ni väljer att sova har ni alltid tillgång till bastu och relaxavdelning.

Konferensrum

Vi har två konferensrum av olika storlek, gemensamt för båda är utsikten och närheten till fjälluften i pauserna. Ni kan också beställa nybakt konferensfika från vårt bageri.

Konferensrum Norr finns i servicebyggnaden och kan med sin närhet till bastun även hyras som relaxavdelning. Lokalen har en kamin samt en glasvägg mot fjällen i väster. I U-sittning med bord ryms 12 personer och i bio-sittning omkring 30 personer. Lokalen är utrustad med blädderblock, projektor med duk, whiteboardtavla och högtalare.

Gammelstugan är den ursprungliga delen av fjällstationen och mycket charmig med djupa fönsternischer och öppen spis i originalskick. Denna lokal kan även hyras som enskild matsal för den som önskar. Lokalen rymmer 10 personer för konferens sittandes kring ett stort bord, och som mest 16 personer för middag. Vid konferens finns tillgång till blädderblock och projektor med duk.

Konferensrum för större grupper kan ordnas vid efterfrågan.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.