STF Kebnekaise Fjällstation

Bröllop

Vidunderliga vigslar
Drömmer ni om ett bröllop utöver det vanliga? Äventyrsvigsel bland storslagna berg, eller den friska luften och lugnet på läsidan av berget?

Ni ska snart ge varandra ett av era livs största löften – här på Kebnekaise har ni möjlighet att göra det med Sveriges högsta bergstopp i bakgrunden eller varför inte stående på den?

STF Kebnekaise Fjällstation är ett centrum för bergssport, vandring och turskidåkning – men det är också en plats för nya möten och äventyr och tillsammans med dem du tycker om. Drömmer du om en stillsam vigsel med en härlig bröllopsmiddag följd av några dagar med vandring? Är du och din partner inbitna fjällentusiaster som önskar att visa era nära och kära var er brinnande fjällpassion kommer ifrån? Med äventyret in på knuten finns alla möjligheter till spektakulära vigslar. Kanske vill du säga ja hängande på klippan, eller börja bröllopsresan med en alpin klättertur?

Har du frågor om bröllop, kontakta receptionen på telefonnummer 0980-550 00 för mer information.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-12

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.