STF Kastellet Bed & Breakfast

Boende

Alla våra 27 rymliga rum är varsamt renoverade och färgsatta med bevarade tidstypiska detaljer så som kakelugnar, breda trägolv och de karaktäristiska höga välvda taken. Här sover du lugnt och gott och kan njuta av havet utanför fönstret.

Dusch och WC finns i korridor i nära anslutning till rummen. Alla sängar är enkelsängar som står ihop som en dubbelsäng men kan enkelt skjutas isär om så önskas. Lakan och handdukar ingår och rummen är bäddade precis som på ett vanligt hotell.

Vi har trådlöst internet som finns tillgänglig i hela byggnaden

Frukostbuffén serveras i frukostmatsalen, normalt mellan 08:00 – 10:00. Finns behov av frukost andra tider anpassar vi givetvis oss till era behov.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.