Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Karlskrona Kronohäktet

Grupper

Välkommen att boka en ovanligt fängslande upplevelse för föreningen, kamratklubben, hela släkten, fotbollslaget eller företaget!

I häktets bottenplan finns idag inte enbart en säsongsöppen restaurang utan även perfekta lokaler för konferens, fest och olika evenemang. I dessa nyrenoverade lokaler hittar du originaldelar från tiden som fängelse, och miljön är modernt avskalad, samtidigt som den är varm och inbjudande.

Vi kan erbjuda lösningar med mat, konferens och aktiviteter, samt logi i enkel- eller flerbäddscell – allt beroende på dina önskemål och behov.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.