Mat & dryck
Ett kanalmagasin ska givetvis ha en restaurang. Att njuta en bit mat i den mysiga miljön i magasinet med utsikt över kanalen är en speciell känsla. Den rustika och samtidigt ombonade miljön minner om magasinets långa historia. På Kapten Bille´s kan du dessutom förvänta dig en kulinarisk resa utöver det vanliga. I köket finns hög kunskap och ambition kombinerat med kärleken till att skapa en riktigt välsmakande måltid, ofta med lite oväntade smaker som förhöjer upplevelsen och får dig att minnas den länge.
I köket huserar idag nämligen Chef León, mästerkocken som arbetat över hela världen, serverat Sveriges kungapar och tagit fram ett helt eget smakkoncept. Chef León är Norrköpingssonen som nu ankrat upp i Norsholm. Här levereras kulinariska smakupplevelser, oavsett om det gäller en traditionell lunch i Tore Wretmans anda eller en middag med spännande smaker från hela världen. All mat lagas givetvis från grunden och kombinerar tradition med nytänkande för att skapa en överraskande och balanserad smakupplevelse. Från förrätter som överraskar dina smaklökar till huvudrätter som är en symfoni av smaker till grand final med läckra efterrätter. Målet är att skapa en gastronomisk upplevelse för varje gäst. Självklart har även de yngre gästerna spännande och goda alternativ att välja bland.
Restaurangens läge precis intill kanalen skapar en extra dimension. Du sitter bokstavligen på kanten till kanalen. Här kan du se båtarna glida förbi samtidigt som du avnjuter din måltid och kanske ett glas vin. När vädret tillåter flyttar restaurangen hela vägen ut på trädäcket som löper längst hela långsidan. En underbar plats att sitta och njuta.
Restaurangen har fullständiga rättigheter och har öppet året runt. Öppettiderna varierar dock över årets månader så kontakta restaurangen för att höra hur det ser ut just när du ska komma. För grupper kan det mot förbeställning oftast ordnas med måltider även utanför de ordinarie öppettiderna. Välkommen med din förfrågan.
Varmt välkommen önskar Chef León med kollegor.
Se tillgänglighet och boka.