STF Kalix Malören Lodge

Mer om STF Kalix Malören Lodge

STF Kalix Malören Lodge ligger på en ö i Bottenvikens allra yttersta skärgård. Här väntar karg och dramatisk natur. Hela ön är ett naturreservat som sträcker sig över 182 hektar. Det finns många kulturhistoriska sevärdheter, inte minst fiskeläget med anor från tidig medeltid.

Hos oss bor du i den härliga Lotsstugan, som har sju dubbelrum och en svit. Vårt boende har huvudsakligen öppet under sommaren. Vintern 2021 erbjuds även vinteröppet vid speciella datum eller för grupper vid förbokning. Alla våra ljusa och mysiga rum har resårbottensängar, täcke och kudde. Du behöver bara ta med dig egna sängkläder till dubbelrummen. (ingår i sviten)

Vårt koncept Bo i en egen fyr är ett perfekt alternativ för små och stora sällskap som vill träffas i hemtrevlig miljö. Här får ni exklusiv rätt till ett hela Fyrvaktarbostaden, med både bäddar och allmänna utrymmen.

I det fullt utrustade gästköket kan du göra i ordning frukost och laga dina läckra måltider. Du kan även använda vårt nybyggda utekök.

Eftersom varmvattnet är begränsat uppmuntrar vi våra gäster att tvätta sig i bastun, som går fint att förboka. Vilken njutning!

För att alla ska trivas gäller det att du städar efter dig i rummet, köket och bastun. Det finns möjlighet att köpa till slutstädning.

Efter dina dagsutflykter är det skönt att återvända hem till allrummet, där du kan spela spel, läsa, eller dela dina upplevelser med andra gäster. Och många naturupplevelser väntar dig som kommer hit. Sandstrand, ängar och klippor kantas av havsutsikt i alla riktningar. Naturen är karg men högst levande, med mängder av fåglar och vildblommor. Du kommer att se stenar som slipats lena av havets vågor. Malören betyder faktiskt just “rund sten”.

Välkommen till oss, hälsar Hanna och Patrik

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.