STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Mer om STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

STF Jokkmokk Snedsudden Eco-lodge är den perfekta kombinationen av enkelhet, natur och lyx. Med fyra stugor, två bastu, två toaletter och storstuga, erbjuder campen en exklusiv vistelse för upp till 8 gäster i taget. Vår prioritet är att få dig att känna dig välkommen och väl omhändertagen.

Vi är omgivna av sjöar och skog. Njut av tystnaden och dofterna. Stäng av telefonen för en total mental detox. Koppla upp mot naturen och dig själv. Stanna några dagar och hitta din egen takt. Sommaren med sina oändliga dagar, stilla sjöar, djupa skogar, bjuder på promenader, vandring, fiske, paddling, lägereld. Midnattssolen och de ljusa nätterna fyller dig med energi så att du får ut det mesta av din vistelse. På vintern innebär lägret att uppleva det arktiska livet. Arktiskt klimat och natur, snöskor, vinterfiske eller grillning av korv, jakt på norrsken eller rökt fisk är upplevelser som vi kan bjuda på.

Hos oss bokar du alltid minst två eller fler nätter. Helpension ingår alltid i vår logi. Frukosten serveras i samlingshuset. Förberedda luncher och middagar levereras sedan till din stuga. Du får då allt du behöver för att laga maten över öppen eld i grillkåta eller vid utomhusgrillen. Du kan också njuta av den på en av grillplatserna på sjöarna eller vid tespisen. Kärl och mat kommer att förpackas kylt så att du kan ta med dig det på ditt äventyr för dagen. Den mat vi serverar är alltid lokal, ekologisk och säsongsbetonad.

Vi lämnar ett minimum av ekologiskt fotavtryck utan rinnande vatten eller el med mysiga och vedeldade stugor, biologiskt nedbrytbara toalettartiklar och ekologiska måltider. Våra stugor är 20 kvm, uppvärmda med vedspis och utrustade med dubbelsäng och liten soffa. Du har tillgång till 2 toaletter samt vedeldad bastu.

Platsen och skogen är oändlig och äventyr väntar på dig bakom varje träd.

Varmt välkommen till en upplevelse för alla sinnen!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.