Läs mer om hur vi anpassar verksamheten under coronautbrottet här och hur du kan stötta STF här.

STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Mer om STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

I närheten av den lilla byn Snesudden ligger STF Jokkmokk Snedsudden Eco-lodge. Här finns fyra mysiga stugor mitt i skogen och vi välkomnar högst åtta gäster i taget.

På sommaren kan du använda servicehuset och våra grillar. På vintern kan du äta gott i vår restaurang där maten har inspiration från lokalområdet och naturen.

Det finns inget rinnande vatten eller el vid lodgen men självklart finns det vatten för att laga mat, basta och ha en bra vistelse. Passa på och njut av tystnaden och kanske är en digital detox passande? Koppla ner och lämna in din mobil (om du vill) hos oss för att slappna av ännu mer.

Stugorna är utrustade med dubbelsäng, en bäddsoffa och vedspis. Från alla fönster kan du se skogen.
Du kan simma, promenera, fiska utan att köra din bil. En halvtimme bort ligger den lilla byn Harads.

På vintern är vägen till lägret stängd. Detta garanterar lugn och ro. Passa på och gå i snöskor, testa på isfiske, grilla eller åk skidor - allt är tillgängligt från din stuga.

Varmt välkomna!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.