STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Hitta till STF Jokkmokk Snesudden Eco-lodge

Lodgen ligger nära byn Snesudden, 85 kilometer sydost från Jokkmokk.

Åk tåg till Luleå och hyr bil. Kör i riktning mot Boden och sedan till Harads. Sväng höger efter Kabdalis riktning. Sedan fortsätter du rakt fram tills du kommer till Snesudden. 200 meter efter att du har passerat den stora böjen över Holmträsks stora sjö hittar du vägen med namnet Lilbergsvägen. Kör ytterligare 800 meter så är du är framme.

På vintern kan du parkera i början av denna väg så ring oss gärna så att vi kan hämta ditt bagage.

Du kan också ta tåget till Boden tågstation. Om du kör på E45 svänger du höger på vägen till Harads, som ligger några kilometer efter Kabdalis. Kör rakt fram och passera byn Snesudden. Du kommer att se Lapland Retreat till höger, efter ett stort rött hus.
  • GPS-koordinater: N66.129392°, E20.392943°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.