STF Järvsö/Harsa Vandrarhem

Mer om STF Järvsö/Harsa Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger ostört invid Harsasjön på 400 meters höjd över havet. I den levande kulturbygden möts allt det gamla och vandrarhemmets moderna komfort. Strax intill gården ligger Svedbovallen där det om sommaren går bopigor som sköter djuren.

När du inte vill laga egen mat äter du gott i vår restaurang. Här serveras frukost, lunch och middag. Sommartid serverar vi lokala specialiteter som pärgröt med fläsk och Harsabordet (smörgåsbord). Vi har fullständiga rättigheter.

Den lugna miljön och goda maten skapar goda förutsättningar för kurser, konferenser och träningsläger som ger kunskap och bra resultat.

Vintertid finns 80 kilometer skidspår genom den underbara naturen runt vandrarhemmet. Du kan hyra längdskidor hos oss. Sommartid finns här sköna naturstigar, vandringsleder, båt- och kanotuthyrning, badplats och utomhusdansbana. Vi säljer även fiskekort.

Harsagården hälsar dig varmt välkommen!

Obligatorisk förbokning.

*****
Anpassningar med anledning av Corona
För att du som gäst ska känna dig trygg när du kommer till oss i Coronatider har vi gjort nedanstående anpassningar i vår verksamhet. Denna information kan komma att uppdateras löpande.

Här hos oss bor du nära naturen, med både sjö och skog utanför dörren. För att vårt boende ska vara extra tryggt både för dig och andra följer vi de aktuella rekommendationer och restriktioner som finns från myndigheterna. Så vi gör, bland annat, följande:
• Det går bra att checka in och ut utan fysisk kontakt
• Minst en natt mellan varje utcheckning och ny incheckning
• Städning av gemensamma utrymmen sker dagligen

*****

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.