Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Järvsö/Harsa Vandrarhem

Mer om STF Järvsö/Harsa Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger ostört invid Harsasjön på 400 meters höjd över havet. I den levande kulturbygden möts allt det gamla och vandrarhemmets moderna komfort. Strax intill gården ligger Svedbovallen där det om sommaren går bopigor som sköter djuren.

När du inte vill laga egen mat äter du gott i vår restaurang. Här serveras frukost, lunch och middag. Sommartid serverar vi lokala specialiteter som pärgröt med fläsk och Harsabordet (smörgåsbord). Vi har fullständiga rättigheter.

Den lugna miljön och goda maten skapar goda förutsättningar för kurser, konferenser och träningsläger som ger kunskap och bra resultat.

Vintertid finns 80 kilometer skidspår genom den underbara naturen runt vandrarhemmet. Du kan hyra längdskidor hos oss. Sommartid finns här sköna naturstigar, vandringsleder, båt- och kanotuthyrning, badplats och utomhusdansbana. Vi säljer även fiskekort.

Harsagården hälsar dig varmt välkommen!

Obligatorisk förbokning.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.