Gruppbokning

Konferens

Framgångsrika möten börjar i en inspirerande miljö. Att samla kollegorna i en annan miljö än den vanliga ger kreativitet och lockar fram nya utvecklande idéer.  På Ivögården kan ni samtala och mötas i lugn och ro med naturen, sjön och vingården som närmsta granne. Och det är något speciellt med att vistas på en liten ö. Lite som i en egen värld långt från stress och vardag. Tillbringa tiden tillsammans i någon av gårdens konferensrum, sprid ut er och arbeta i bikupor, gör en walk and talk. Under dagarna serveras fika och måltider utifrån era önskemål. Här finns en liten lokal för 20 personer och en stor för 80 personer.

Det finns även möjlighet att lägga in olika aktiviteter för er grupp, från kanotpaddling i Kyrkviken till vingårdsvandring. Eller kanske en teamaktivitet med matlagning och ”kockarnas kamp” tillsammans med köksmästaren! På kvällen kan badtunna och bastu sitta fint och när dagen är slut somnar ni gott i våra bekväma rum och njuter av tystnaden.  På Ivögården finns 15 bekväma och fräscha rum med totalt 40 sängplatser.

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram ett förslag utifrån just era önskemål.

Fest & Bröllop

Ivö brukar kallas sagoön, och dess vackra omgivningar tillsammans med lugnet skapar en helt fantastisk inramning till ert bröllop, födelsedagsfest och andra minnesvärda arrangemang. Den lilla kyrkan ligger otroligt vackert för vigseln, eller kanske väljer ni istället att vigas bland vinrankorna? Ivögården erbjuder helhetslösningar med mat, dryck, arrangemang och logi.  Våra lokaler rymmer många och kan dukas upp efter önskemål och rummen bjuder på bekväm logi.

Med mångårig erfarenhet av att arbeta med olika typer av arrangemang finns både kompetensen och glädjen för att få hjälpa till att göra dessa tillfällen till just de bästa minnen – välkommen!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.