Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Hotell Magasin 1

Hotell Magasin 1 är, som namnet antyder, inrymt i ett tidigare hamnmagasin, nu ombyggt till hotell och restaurang. Här finns idag 15 dubbelrum fördelat på tre våningar.

Samtliga rum är modernt och bekvämt inredda med sköna resårsängar, TV, AC och eget badrum. Vår AC är särskilt uppskattad varma sommarnätter. WiFi finns och är gratis. Rummens storlek varierar mellan ca16-30 m2 och samtliga nås via trappa eller hiss. Vissa rum har havsutsikt och tillgång till balkong, på vissa rum delad och på vissa en helt egen. Högst upp i magasinet är den tidigare vinden nu konverterad till helt nybyggda, charmiga och rymliga rum. Vi kallar det vårt eget Top floor.

Vi har även ett familjerum, perfekt för upp till två vuxna och två barn. I några av våra rum finns det möjlighet till extrasäng, kontakta oss i så fall direkt med din förfrågan.

Din fyrbenta vän är också välkommen till oss på Magasin 1. Vi har några rum där hundar är tillåtna mot en mindre avgift. Vill din hund följa med, kontakta oss i samband med bokningen för att säkerställa att vi har ett rum där djur är tillåtna ledigt just till er.

Vår frukost serveras i matsalen med härlig utsikt över hamnen och Kalmarsund. De dagar vädret tillåter är det underbart att äta frukosten på vår stora uteservering.

Se tillgänglighet och boka. Från 615 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.