Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Hemavans fjällcenter Vandrarhem

Klassiska vandrarhemsrum

Ah, det här duger fint! De hör vi ofta. Bo i våra 2-bädds- eller 4-bäddsrum av lite enklare karaktär. Här har du handfat på rummet, och de gemensam duscharna och toaletterna utanför rumsdörren. Pentry för enklare matlagning finns, liksom torkrum. Alla byggnader har sällskapsrum, flera av dem med en sprakande öppen spis.

Vi har snabbt och gratis WiFi i alla rum om du vill kolla Instagram, Facebook eller surfa runt. Nätet är öppet och lösenordsfritt.

Hus
Är ni ett större sällskap, förening, lag eller klubb? Varför inte hyra ett hus? Kontakta oss för mer information!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

Läs mer och boka
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.