Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Hemavans fjällcenter Hotell

Simhallen

Bad och relax
Upplev vår kompletta simhall. Unikt för att vara i fjällen. Och helt perfekt efter en dag ute i vildmarken eller i samband med konferensen. Här finns fullstor bassäng, barnpool, bubbelpool, bastu och ångbastu. Vi har även en caféteria där den som inte vill bada kan sitta och mysa med en kopp varm choklad, se på tv, läsa eller låna internet.

Som grupp, företag, förening eller annan sammanslutning kan ni hyra simhallen under en dag eller kväll. Dämpa belysningen, tänd ljus och riktigt relaxa. Vi fixar catering med mat och dricka om ni är ett slutet sällskap. Vi har fullständiga rättigheter.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

Läs mer och boka
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.