STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem

Mer om STF Härnösand/Sågverket Vandrarhem

Vandrarhemmet har 15 rum och 33 bäddar fördelat på allt från enkelrum till fyrbäddsrum. Rummen är enkla för att fylla dina behov av vila och en god sömn. På STF Sågverket delar du dusch och toalett med andra gäster. Självhushållskök finns för dig som önskar. Här finns hur mycket plats som helst för barnen att vara på.

Frukost serveras alla dagar mellan kl 08.00 och kl 10.00.

Snälla och glada hundar är välkomna. Meddela vid bokning. Extrabäddar finns att hyra på plats. WiFi finns och ingår givetvis för dig som är gäst. Parkering för personbil finns, tyvärr finns inga uppställningsplatser för husbilar eller husvagnar.

STF Sågverket ligger strax norr om Härnösand vid havet, precis i början av världsarvet Höga Kusten och är en perfekt utgångspunkt för utflykter längs kusten.

Incheckning tidigast kl 15.00.
Utcheckning senast kl 11.00.

Kontakt: hej@sagverket.se
Tel 0611-64011
Enklast att komma fram på telefon är mellan kl 10.00 och 12.00.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här