STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem

Hållbarhet

Vi vill bidra till att många får njuta av Ölands fantastiska natur, men att växt- och djurliv samtidigt får goda förutsättningar att frodas i hav och på land. Vi strävar efter att använda ekologiska produkter, att spara på vattnet och att återvinna så mycket som möjligt.

Hållbarhetslöftet

Vi har även avgett hållbarhetslöftet. Det är ett löfte från varje enskilt boende till dig som gäst. Löftet består av ett antal områden som är viktiga för att bedriva ett hållbart boende – i praktiken allt från källsortering och energiförbrukning till vårt bidrag för en levande bygd. Vi vill även inspirera dig som gäst att leva mer hållbart. Helt enkelt innebär hållbarhetslöftet ett samhällsengagemang, värnande om vatten- och energiförbrukning, och ett helhetsperspektiv på vår verksamhet.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.