Mer om boendet

Hos oss kan du välja mellan klassiska vandrarhemsrum, lägenheter med egen dusch och wc eller mysiga småstugor. Stora kök och matsalar finns i flera av husen och du kan även hyra hela det vita huset som är en fristående villa med 12 bäddplatser.

Våra rum

Vi har sju dubbelrum med sköna resårsängar en trappa upp i den gula mangårdsbyggnaden. På bottenvåningen finns receptionen samt ett stort gästkök och en stor matsal. Delad dusch och toalett.

I den långa röda längan finns våra tio fyrbäddsrum. De flesta rummen har två enkelsängar och en våningssäng och det finns handfat på rummet. Delad dusch och toalett. Här finns även ett stort gästkök och matsal, uteplatser med grillmöjligheter, volleybollplan och boulebana samt stora gräsytor att sola eller spela fotboll på.

Retrostugor

Vill du bo i en av våra fem retrostugor? Stugorna har fyra bäddplatser, ett enklare kök och kallvatten utomhus. Diskar gör du ute i en diskhörna under tak. Stugorna ligger lite för sig själva med stora gräsmattor, ängar och ekhage runt knuten Alla stugor har egen uteplats med sittmöbler och parkeringsmöjligheter invid stugan. Stugorna delar duschar och toaletter som finns i närheten i ett nybyggt servicehus.

Lägenheter

Vi har två lägenheter till uthyrning, en enrums- och en tvårumslägenhet. Enrumslägenheten har fyra sängplatser, två resårsängar och en våningssäng, eget kök samt dusch och toalett. Till lägenheten hör en egen möblerad uteplats och parkering strax intill. Tvårumslägenheten ligger en trappa upp i vårt brygghus, två sovrum, fyra resårsängar, pentry, egen dusch/WC och balkong.

Vita villan

För den större familjen finns möjlighet att hyra den vita villan med 12 bäddplatser fördelade på sex rum. Villan är en gammal mangårdsbyggnad som ligger vackert och avskilt i en stor fruktträdgård. Fullt utrustat kök, två badrum, stora gemensamma ytor inklusive altan i västerläge med härlig kvällssol.

Hängmattor

Vi har sköna colombianska hängmattor under tak i det vi kallar ”Hammock Heaven”. Här kan du övernatta eller slappna av med en god bok. Välkommen till Hammock Heaven!

Fågelholkar

Vi har 55 fågelholkar i olika storlekar på Lantgården. De är utplacerade i ekhagen och på andra ställen på anläggningen. Det är full beläggning på våren och vi har många återkommande stamgäster. Bland de mer sällsynta ses halsbandsflugsnappare.

Bra att veta

  • Servicehuset är tillgängligt för gäster i retrostugorna. Det är utrustat med två duschar och två toaletter, och ligger i anslutning till retrostugorna.
  • Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns i vårt servicehus. För bokning och nyckel kontakta oss i receptionen.
  • Grillplatser finns vid röda längan och bakom ”Hammock Heaven”.
  • Sopsortering finns i gästköken och vid utfarten. Kompost finns i gästköken, där hittar du separata komposthinkar med lock.
  • Utegymmet ligger i en lummig ekhage bakom retrostugorna. Gymet är enkelt men funktionellt. Här finns bland annat en pull-up stång, rep för trädklättring, plank för handstående, romerska ringar, step-up bänk och naturliga vikter i form av stockar och stenar. Följ de inplastade instruktionerna om du vill ha inspiration och tips för att komma igång med din träning.
  • Bastun lånar du gratis. Fråga oss i receptionen för mer information.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.