STF Hablingbo Gute vingård

Mer om STF Hablingbo Gute vingård

På södra Gotland ligger vandrarhemmet som disponerar övervåningen på Gute Vingård, en av landets få kommersiella vingårdar. Här bor du och trivs i personliga gästrum i en alldeles unik miljö.

Under din tid på vandrarhemmet kan du avsmaka vingårdens egna viner och spritdrycker som produceras på ett småskaligt sätt. Under högsäsong löser du biljetter till någon av de populära visningarna av vineriet och bränneriet. En klart annorlunda upplevelse.

Du har tillgång till en härlig terrass och vår stora trädgård, där små ben kan springa fritt. Vandrarhemmet är barnvänligt. Här finns gästkök, TV-rum och tvättmaskin. Avstånd till närmaste affär är 8 km.

I närheten finns fotbollsplan och tennisbana. Vi rekommenderar ett besök på Petesgården, en välbevarad strandgård från sena 1700-talet.

Besök vårt vineri och bränneri
Under juli månad kan du följa med på en guidad tur, inklusive en mindre provsmakning av egenproducerat vin. Måndag-fredag kl. 16. Ingen förbokning krävs.

Bokning
Obl förbokning 1/5-31/5, 1/9-30/9
Bokning före säsong per tel eller e-post.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.