Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Hablingbo Gute vingård

Välkommen på en guidad tur på vingården!

Om du besöker STF Hablingbo Vandrarhem under högsäsong vill vi tipsa om möjligheten att få en guidad tur på vingården. Det är en unik chans att kika in i vårt bränneri och vineri för att få inblick i resan från planta till flaska. I turen ingår dessutom en mindre vinprovning (för dig över 18 år).

Våra guidade turer är mycket populära så missa inte att komma i tid för att få en plats. Våra guidade turer är ungefär en timme långa och hålls kl 16.00 varje dag under högsäsong. Låter det spännande? Kom då med på en lärorik resa för alla dina sinnen!

Intresserad av att boka in en grupp för en guidad tur? Klicka här för att göra din bokningsförfrågan.

Intill vandrarhemmet driver vi under sommarmånaderna en restaurang där ni också kan dricka våra egenproducerade viner till maten. Restaurangen är öppen 17.00-20.00. Hör av er till oss för bordsbokning.

Om andan faller på för träning har vi ett nytt utegym beläget 400 m från gården.

I omgivningarna finns flera gallerier och keramiker med gårdsförsäljning. Blir ni hungriga ligger det populära crêperiet i Hablingbo cirka en kilometer bort. Vill ni svalka er så ligger barnvänliga Nisseviken cirka en mil från vandrarhemmet (här finns också en restaurang som har öppet för lunch och middag under sommaren). I området finns även fina fiskelägen väl värda ett besök, så som Kronvalds och Djupvik. I Djupvik finns också flera trevliga restauranger.

Även om en hel del ligger inom cykelavstånd så är det lättast att upptäcka området med bil.

Se tillgänglighet och boka. Från 200 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.