STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Boende

Vi erbjuder allt från bädd i flerbäddsrum till bäddat dubbelrum med golvsängar.
Alla våra rum har handfat och det finns gott om duschar och toaletter i nära anslutning till rummen. Vi har två allrum och fullt utrustade gästkök för självhushåll.
På första våningen tillåter vi husdjur, dessa rum bokas direkt via vandrarhemmet. Vandrarhemmet är lättillgängligt för gäster med rullstol eller andra funktionsvariationer.

Enkelrum

Våra fräscha enkelrum har en våningssäng där undersängen har en bekväm resårmadrass. Det finns även ett handfat samt bord och stolar på rummet.

Tvåbäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för två personer har en våningssäng där undersängen har en bekväm resårmadrass. Det finns även ett handfat samt bord och stolar på rummet.

Dubbelrum Plus

Våra fräscha och lite bekvämare dubbelrum har två golvsängar samt en nedfällbar säng som sitter på väggen. Handfat, bord och en fåtölj finns på rummet. Dessa rum kan också beställas som bäddade vid ankomst för er bekvämlighet.

Trebäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för 2-3 personer har en våningssäng ett handfat samt bord och stolar. Undersängen har resårmadrass, den tredje bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Fembäddsrum

Våra fräscha vandrarhemsrum för 4-5 personer har två våningssängar ett handfat samt bord och stolar. Undersängarna har resårmadrass, den femte bädden är utdragbar och göms lätt undan dagtid.

Flerbäddsrum

Vi erbjuder bokning i flerbäddsrum med 4-8 bäddar, mixat dam och herr. Ett begränsat antal bäddar i herr- och damsovsal finns. Kontakta vandrarhemmet för att boka dessa.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er