STF Göteborg/ Mölnlycke/Wendelsberg

Mer om STF Göteborg/ Mölnlycke/Wendelsberg

Träslottet Wendelsberg var en gång ståndsmässig villa för affärsmannen Bruno Wendel. Idag är byggnaden en mötesplats för dem som vill njuta av lugnet men ha nära till storstadslivet. Du bor i moderna tillbyggnader men hittar reception och matsal i den vackra huvudbyggnaden. Hotellet ligger bara en mil från centrala Göteborg.

Wendelsberg är en blandning av 1800-tal och nutid. Wendelsberg erbjuder ett mycket trivsamt boende i två- och trebäddsrum, de flesta med egen toalett och dusch. Varje korridor har ett litet gästkök utrustat med husgeråd för enklare matlagning. I varje byggnad finns det ett sällskapsrum med tv video/dvd. Det finns tillgång till möblerad uteplats med grillar under sköna sommarkvällar. I matsalen serveras en stor härlig frukostbuffé med nygräddat bröd alla veckans dagar. Anläggningen drivs av IOGT-NTO och miljön är helt alkoholfri.

Vandrarhemmet ligger i ett naturskönt område med vackra och grönskande omgivningar. Runt knuten finns motionsspår och ett parkområde med dammar. På gångavstånd finns en badsjö med brygga och hopptorn för sköna, svalkande bad.
Välkommen med din bokning!

Incheckning:
Måndag-fredag 15.00-19.30
Lördag-Söndag 13,00-15,00

Under högsäsong, från och med 17 juni till och med 13 augusti, är det incheck alla dagar 15.00-19:30.

Alla dagar kan vi ordna med nyckel i box till gäster som inte hinner till incheckningstiderna, dock kan vi inte ta emot gäster som behöver checka in senare än 22.00.

Lågsäsong
Reception vardagar 08.00-13.00 och 14.00-19.30.
Lördagar 08.00-16.00
Söndagar 08.00-14.30

Högsäsong
Reception vardagar 08.00-12.00 och 13.00-19.30 alla dagar.

Lunchservering
Vardagar 12.30-13.30.
Affärsluncher 11.30-13.30, endast förbokning.
I receptionen kan du köpa kaffe med dopp och lite kioskvaror.

Tvättstuga.
Möblerad uteplats med grillar.
Gratis parkering.
Samtliga rum är rök och djurfria.

15 minuter från Landvetter flygplats.
Mölnlycke centrum 10 min promenad.

Anläggningen drivs av IOGT-NTO och erbjuder därför en alkoholfri miljö

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.