STF Göteborg/ Mölnlycke/Wendelsberg

Grupper

Naturskön konferens nära Göteborg
På Wendelsberg finns perfekta konferensmöjligheter i gemytlig och historisk miljö med naturens lugn inpå knuten. Här konfererar du i underbara omgivningar och har närheten till både Göteborg och Landvetter flygplats.

Vi kan ta emot upp till 100 konferensgäster i vår hörsal. Hörsalen passar utmärkt för allt från konserter till årsmöten och föreläsningar. För den lite mindre gruppen finns Biblioteket med plats för 25 personer eller Bruno med plats för upp till 15 personer.

Vi ordnar allt runt omkring, service och utrustning, som behövs för en lyckad konferens. Vårt duktiga kök lagar mat från grunden och kan erbjuda allt från fika till middag. Vill du fika utomhus ordnar vi det också!

Födelsedagsfirande
Dags att samla släkt eller vänner? Vi kan erbjuda alltifrån bufféer till trerättersmiddagar, 50-årskalas, dopkaffe, allt i en alkoholfri miljö, för upp till 100 personer. Eller varför inte bara boka in en trevlig middag för minst 25 personer i en vacker miljö?

Idrottsläger
Vi kan erbjuda boende till idrottsföreningar och andra grupper. Ni kan bo i masslogi på eget underlag, våningssängar i vår sovsal eller dubbelrum på hotellet. Önskar ni mat så ordnar vi detta. Allt i en alkoholfri miljö. Det finns tillgång till gymnastiksal och omklädningsrum. Under Gothia Cup har vi oftast fullsatt. Skynda er därför att säkra er plats!

Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.