STF Funäsdalen Vandrarhem

Mer om STF Funäsdalen Vandrarhem

Hotell är öppet året runt och ligger med en fantastisk utsikt över sjö och fjäll. I restaurangen sprakar brasan och du njuter av vällagad fjällmat. I den stora relaxavdelningen kopplar du av med pool, varm bastu, jacuzzis och behandlingar. Vi hjälper dig gärna med allt vad Funäsdalsberget och området har att erbjuda. Efter dagens aktiviteter tar vi hand om dig och ser till att du får en skön och avkopplande vistelse hos oss.

Här finns flera olika typer av rum att välja mellan. Dubbel- och flerbäddsrum med utsikt över sjö och fjäll, ekonomirum samt vandrarhemsrum med gemensamt kök. TV finns på alla rum. Frukost, linne & handduk ingår för dig som bor på hotellet, liksom trådlöst internet, bad och bastu.

Härjedalen är känt för sin goda mat och fina råvaror och i HF restaurang & Bar ger vi dig chansen att prova några av dem i en skön atmosfär. I restaurangens loungedel kan du slå dig ner framför den öppna brasan både före och efter middagen. Det är också här vi har after-ski med levande musik vissa kvällar under vintern. Sommartid serveras både lunch och middag ute på den soliga terrassen som ligger mot sjön och fjällen.

Vi lämnar gärna offerter till konferensgrupper och andra grupper.

Välkomna!

Boka

Boka genom att kontakta STF Funäsdalen Vandrarhem direkt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ

Läs mer och boka
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.