Gruppbokning

Konferens och möten i det lantliga och natursköna Vassbo

Hos Vassbo Logi & Event kan vi ge ert företag eller er förening en inspirerande vistelse ute på landsbygden där ni kan samlas för konferens, kick-off, möte, föredrag etc.

Vi erbjuder allt från kortare dagskonferenser där ni möts i ett av våra ljusa konferensrum och har möte i någon timme till en större helhetslösning där både middag och övernattning ingår så ni kan få ut så mycket som möjligt av er tid här hos oss.

Vi lagar all mat själva och kan ordna en meny som passar er. Vi har möjlighet att ordna med allt från kaffe och en hembakt kaka till helpension där ni får byta miljö från konferensrummet och avnjuta hemlagad mat i vår matsal där det får plats upp till 60 sittande gäster.

Förutom boende och mat finns det alltid möjligt att få tillgång till konferensrum i olika storlekar med whiteboard, tv-skärm med HDMI-uppkoppling, projektor, projektorduk, blädderblock, pennor, frukt och dryck samt gratis Wi-Fi.

Vill du komma med en grupp till oss kan vi skräddarsy vistelsen efter era önskemål. Fyll i formuläret Gruppförfrågan nedan så återkopplar vi med prisförslag!

Bröllopsweekend eller Hyr hela huset på Vassbo

Ska du gifta dig, fyller du jämt, har planer på en släktträff eller kanske något annat i livet du vill uppmärksamma? Passa på att samla alla dina nära och kära under en helg och fira i en till tre dagar.

Med vårt paket Bröllopsweekend eller Hyra hela huset får ni hyra hela stället inkl boende, festlokal och allmänna utrymmen där ni får vara tillsammans utan att trängas med andra gäster.

Tillställningen kan ni ha direkt i Kryddgården (byggnaden där boende och festlokal finns) eller så byter ni miljö och äter middag i Magasinet bland timmerväggar och balkar i taket. Magasinet kan ta upp till 100 sittande gäster och är ett fantastiskt ställe för den rustika och lantliga miljön som vi gärna visar upp här i hjärtat av Dalarna.

Med plats för upp till 50 övernattande gäster kan ni dessutom låta kvällens kalas fortsätta så länge ni orkar för att sen prata igenom festligheterna över en härlig brunch innan hemfärd. Möjligheterna är stora.

Fyll i formuläret Gruppförfrågan så kontaktar vi Dig och tillsammans hittar vi en lösning där era önskemål står i fokus för att ni ska få en helg att minnas!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.