STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Grupp & konferens

Ett möte, ett kalas eller ett träningsläger på Brantevik är alternativet för dig som söker en unik plats med havet och Österlen som närmsta grannar. Här är det lugnt, personligt och familjärt. Omgivningarna skapar förutsättningar för kreativa, spännande och roliga möten. Långt ifrån en vanlig mötesanläggning – styrkan ligger i småskaligheten och i mötet med naturen. Och med dig själv och andra.

Vi har två lokaler som lämpar sig väl för olika behov. Vill du ha en festlokal för kalas eller bröllop kan du hyra Galleriet som rymmer cirka 35 personer. Här går det också utmärkt att ha föreläsningar, kick-offer eller konferens. Det finns även ett mindre mötesrum som passar utmärkt för cirka 12 personer. Och det finns givetvis möjlighet att kombinera gruppbesöket med att laga mat tillsammans i något av gästköken – en enkel och rolig aktivitet som brukar uppskattas av deltagarna. Jag hjälper också gärna till med förslag och bokning av catering.

Många grupper väljer att hyra hela gården enligt STFs koncept ”Hyr hela huset”. Gården, som har 15 rum med totalt 34 sängplatser, är byggt i en L-form vilket gör att det i princip finns två “hus” att hyra. Varje hus har ett gästkök och gemensamma faciliteter. Du kan alltså välja att hyra antingen en av längorna eller båda. Konceptet Hyr hela huset är flexibelt – du bestämmer själv, utifrån gruppens behov, vad som ska ingå. Ett riktigt trevligt sätt att samla släkten, vänner, deltagare eller kollegor.

Går du och din partner i giftastankar så är Österlen, där himmel möter hav, en magisk plats. Gift er på klipporna vid Vejakåsen, på sandstranden i Sandhammaren, vid kapellet i Knäbäckshusen, ute på något härligt böljande fält eller i någon av de många kyrkor som finns i närheten. Hyr hela gården till era gäster och låt dem stanna över en hel helg (fredag till söndag). Då kan ni ha mingel eller en ”chill och grill” i trädgården på fredagen – perfekt inledning på en fantastisk helg.

 

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.