STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Grupp & Konferens

Ett möte, ett kalas eller ett träningsläger på Brantevik är alternativet för dig som söker en unik plats med havet och Österlen som närmsta grannar. Hos oss är det lugnt, personligt och familjärt men omgivningarna med naturen i fokus skapar förutsättningar för kreativa, spännande och roliga möten.

Vi är långt ifrån en vanlig mötesanläggning – vår styrka ligger i vårt värdskap samt i mötet i och med naturen. Och med dig själv och andra. I avkopplande välkomnande miljö där du kan känna dig som hemma. Vandrarhemmet och dess lokaler passar bra för kalas och bröllop men också för vandringsgrupper, löparläger, föreläsningar eller yogaretreats. STF har verkat för unika möten, upptäckarlust och hållbar turism sedan 1885 – vi är bäst i Sverige på det vi gör! 

Hyr hela huset
Många grupper som kommer till oss väljer att hyra hela vandrarhemmet enligt STFs koncept  ”Hyr hela huset”Vandrarhemmet, som har 15 rum med totalt 34 sängplatser, är byggt som i en L-form vilket gör att vi har två “hus” som vi kan hyra ut till olika grupper. Varje hus har ett gästkök och gemensamma faciliteter (duschar och toaletter. Du kan alltså välja att hyra en separat avdelning eller hela vandrarhemmet. Konceptet Hyr hela huset är flexibelt – du bestämmer själv, utifrån gruppens behov, vad som ska ingå. Att hyra ett eget vandrarhem är ett riktigt trevligt sätt att samla släkten, vänner, deltagare eller kollegor.

Bröllop
Går du och din partner i giftastankar så kan vi berätta att det är  många brudpar som väljer att gifta sig på Österlen, där himmel möter hav. Gift er på klipporna vid Vejakåsen, på sandstranden i Sandhammaren, vid kapellet i Knäbäckshusen, ute på något härligt böljande fält eller i någon av de många kyrkor som finns i närheten. Hyr hela vandrarhemmet till era gäster och låt dem stanna över en hel helg (fredag till söndag). Då kan ni ha mingel eller en ”chill och grill” i vår trädgård på fredagen –  perfekt inledning på en fantastisk helg. Vår festlokal, Galleriet, rymmer bekvämt cirka 35 personer. Behöver ni större lokaler har vi tips på vart ni kan hitta dem.

Lokalerna på vandrarhemmet
Vi har två lokaler som uppfyller nästan alla behov. Vill du ha en festlokal för kalas eller bröllop kan du hyra Galleriet som rymmer cirka 35 personer. Här går det också utmärkt att ha föreläsningar, kick-offer eller syjuntor. Vi har även ett mindre mötesrum som passar utmärkt för cirka 12 personer. Och det finns givetvis möjlighet att att kombinera gruppbesöket med att laga mat tillsammans i vårt gästkök  – en enkel och rolig aktivitet som brukar uppskattas av deltagarna. Vill ni inte laga mat själva hjälper vi gärna till med förslag och bokning av catering.  Du och din grupp kan alltså hyra endast Galleriet eller hela vandrarhemmet och få hjälp av oss att ordna med måltider och annan service som cykelhyra och guidning.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.