Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Borkhult Lapphem

Våra fyra rum/lägenheter är alla belägna på andra våningen med en gemensam veranda utanför. Alla har eget badrum och litet kök, och har fått hämta sina namn från östgötskan. Fråga oss gärna om betydelsen!

Möshumlan består av ett rum och kök och badrum med wc och dusch. Här finns två sköna bäddade 90 cm sängar som kan stå ihop eller isär om så önskas. Här finns även en dagbädd som går bra att utnyttjas som säng. Köket är fullt utrustat och det finns kylskåp, kokplatta, vattenkokare och kaffebryggare

Druskan består av ett rum och kök, badrum med wc och dusch. Här står två sköna, bäddade 90 cm sängar som kan stå ihop eller isär. Köket är fullt utrustat och det finns kylskåp, kokplatta, vattenkokare och kaffebryggare

Etterkvesan består av ett rum och kök, badrum med wc och dusch. Här finns en skön, bäddad 180 cm dubbelsäng. Köket är fullt utrustat och det finns kylskåp, kokplatta, vattenkokare och kaffebryggare.

Laffsern består av ett rum och kök, badrum med wc och dusch. Här finns två sköna, bäddade 90 cm sängar som kan stå ihop eller isär om så önskas. Här finns även en kökssoffa som går att bädda i för personer under 170 cm. Köket är fullt utrustat och det finns kylskåp, kokplatta, vattenkokare och kaffebryggare. I den här lägenheten går det bra att bo med husdjur.

Observera att då Lapphem är från slutet av 1800-talet är det tyvärr inte tilltillgänglighetsanpassat. Trappan upp till rummen är mycket brant, och det går inte ta sig upp om man är rullstolsburen eller har svårt att gå i trappor.

Se tillgänglighet och boka. Från 450 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.