STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Mer om STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Ebbas vandrarhem har funnits i Borgholm sedan 1942 och är kanske mest känt för sitt pittoreska och charmiga trädgårdscafé. Vandrarhemmet är centralt beläget utmed gågatan i Borgholm och nominerades år 2005 till STFs bästa nykomling.
Du bor i något av de nio personliga dubbel- och flerbäddsrum. Under sommarhalvåret är vandrarhemmet en naturlig mötesplats för både sommargäster och Ölandsbor och är känt för skön musikunderhållning.

Ebbas trädgårdscafé erbjuder lunch, fika, kvällsservering och har fullständiga rättigheter.
Vi finns mitt i Borgholm med promenadavstånd till den vackra slottsskogen där det finns utmärkta promenadstigar, bland annat till Solliden och den italienska trädgården. Det finns badplatser på gångavstånd och ett par kilometer norrut hittar du en av de mer berömda stränderna i Köpingsvik.

Hos oss finns nio rum, två badrum, två gemensamma kök där du kan laga mat och göra i ordning egen frukost (vi serverar ingen frukost).

Öland är en oas för natur- och solälskare med fina badstränder, många kulturminnen och det öländska alvaret. Från alvaret har du underbar utsikt över Kalmarsund och områdets speciella växter och djur erbjuder fina naturupplevelser.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.