STF Borensberg/Göta kanal Vandrarhem

Mer om STF Borensberg/Göta kanal Vandrarhem

I Borensberg vid ett av Sveriges rikaste kräftfiskevatten ligger Glasbrukets Vandrarhem, ett klassiskt glasbruk som startade sin buteljtillverkning år 1900. Den unika sekelskiftesmiljön är återskapad och idag finns café och vandrarhem i de renoverade husen.

På vandrarhemmet finns cyklar, kajaker och kanoter att hyra och på kvällen kan du koppla av i den vedeldade bastun, med kanske ett dopp i Motala ström. I trädgården finns grillplats. Perfekt läge för konferens och grupper, med olika aktiviteter mitt i naturen längs Göta kanal. Här finns något för alla.

Vandrarhemmet fick en utmärkelse år 2005 för att vara det vandrarhem som är bäst på att inspirera gästerna till natur- och kulturupplevelser.


Receptionen
08:00-11:00, 16:00-18:00

Incheckning
16:00-18:00

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här