STF Blentarp Vandrarhem

Tips

Det finns mycket att göra och se i trakten. Detta är också en perfekt utgångpunkt för sköna vandringar på Skåneleden. I närliggande Sövde hittar du både musteri, amfiteatern samt sjön där du kan bada, fiska, paddla kanot eller varför inte prova bastubåten.

Blentarps kyrka är väl värd ett besök med sina anor från 1100-talet och slotten i Snogeholm, Sövdeborg, Bjärsjölagård och Övedskloster är också sevärda.

Det finns flera hembygdsgårdar i trakten, bland andra Lilla Rödde museum och Hörjelgården. För den som är fiskeintresserad finns även rika möjligheter till fiske i sex olika fiskevatten. Flera golfbanor finns även i närheten.

För barnen är nöjesplatsen Tosselilla en uppskattad sommarutflykt.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här