STF Blentarp Vandrarhem

Mer om STF Blentarp Vandrarhem

Vandra längst Skåneleden, cykla genom det vackra landskapet, bada, fiska eller besök små byar och slott runt om i Skåne. Här bor du nära naturen, med korta avstånd för dagsutflykter till exempelvis Lund, Malmö eller Ystad. Restaurang, café och affär med postservice ligger bara 600 meter bort och värdshus och bykrog inom 10-20 minuters gångväg.
 
På vandrarhemmet bor du i trevliga dubbelrum eller flerbäddsrum med utsikt mot byns vackra kyrka alternativt mot fält och skog. Vi har 18 rum med totalt 50 bäddar. Våra rum är möblerade med kombinationer av sköna resårmadrasser och våningssängar. Samtliga rum är bekvämt utrustade med handfat. Dam och herrtoaletter finns i nära anslutning till rummen. Rymliga duschutrymmen för damer respektive herrar finns på våningsplan 1.
 
Gästköket är rymligt med 2 separata arbetsplatser och har ett rymligt matrum i direkt anslutning, och på gräsmattan utanför finns gott plats för att njuta under varma dagar. Här kan du även grilla. TV finns i allmänna utrymmen. Vi tycker om hundar, och välkomnar dem gärna hos oss mot en mindre avgift.
 
Vårt vandrarhem passar bra för både kickoff, svensexa och möhippa, minikonferens eller för andra möten med cirka 10-12 personer. Vi har också ofta gäster på träningsläger och från föreningar av olika slag. Många grupper tycker det är en rolig aktivitet att laga mat tillsammans och vi hjälper gärna till med förslag och/eller inköp. Vill ni inte laga själva har vi flera samarbeten med lokala restauranger.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.