Mer om boendet

Våra rum

STF Blåhammaren Fjällstation har 64 bäddar. De är fördelade i två hus; huvudbyggnad och annex. I annexet finns ett självhushållskök, en toalett, ett torkrum samt förvaring för packning och skidor. I huvudbyggnaden hittar du restaurang med 75 sittplatser samt samlingsrum utanför reception med cirka 20 sittplatser. Här finns två toaletter, en bastu, omklädningsrum och duschar (fördelat på dam/herr) samt ett torkrum. Utanför annexet hittar du våra 4 utedass.

Bäddar i huvudbyggnaden

I anslutning till reception och samlingsrum finns ett 6-bäddsrum utan handfat. I gästkorridoren finns fyra 4-bäddsrum och sex stycken 2-bäddsrum. Alla de rummen har handfat och våningssäng. Sängkläder ingår inte utan vi rekommenderar att du tar med eget reselakan för att spara på miljö och transporter. Rummet städar du själv eller betalar för att få städat.

Bäddar i annex

I vårt annex finns ett 4-bäddsrum och två 8-bäddsrum i anslutning till självhushållskök och toalett..

Tälta hos oss

Möjlighet finns att tälta i anslutning till Blåhammarens Fjällstation. Tält sätts upp minst 100 m från närmaste byggnad. Tältplats kan inte förbokas. För tältare erbjuds service i form av toaletter, duschar, bastu, självhushållskök med all utrustning, nya effektiva torkrum, laddning av mobil samt WIFI.

Kom ihåg att förboka måltider via bokningen@stfturist.se om du vill äta på fjällstationen. Fram till 7 dagar i förväg har vi begränsat antal middagsplatser avsedda för tältare. I mån av plats släpps eventuellt fler platser 7 dagar innan ankomst. Ange namn, datum och antal samt eventuell specialkost.

Se tillgänglighet och boka. Från 400 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.