STF Björnlunda Vandrarhem

Mer om STF Björnlunda Vandrarhem

Vandrarhemmet som öppnades 1938 vittnar om en annan tid och ett annat liv. Du bor på en historisk plats i en hembygdsgård och får uppleva ett annorlunda boende med herrskapsdass, soldattorp och storbondehemman.

På gården står sjutton hus, alla med sin unika historia. Här bor du i enkla och genuina pig- och drängrum i de gamla loftbodarna från 1700-talet. I dessa knuttimrade hus har du allt du behöver för en god natts sömn.

I vandrarhemmets omgivningar finns underbar natur och den historiska cykel- och vandringsleden Eriksgata. Om du bara vill stanna kvar på hembygdsgården finns det alla möjligheter för lek och avkoppling. Under juli månad håller Café Lunden öppet på söndagar kl 13-17. Slå dig ned på gräsmattan med en kaffe och goda bakverk från mormors receptsamling.

Reception
Receptionen är öppen för incheckning mellan kl 18-20.
Bokning före 1 juni maila till oss på: bokabjornlunda@gmail.com
Endast kontant betalning.

Service
Frukost beställes vid bokning. Affär, matservering, kiosk 1 km. Närhet till flera Sörmländska städer.

Se och göra
Cykel- och vandringsleden Eriksgatan. Minigolf, fotbollsplan, cykelturförslag. Sternersborgs choklad och glass. Härliga Sörmlandsleden når du med bil eller cykel, ca 10-30 km bort.

Boka

Boka genom att kontakta STF Björnlunda Vandrarhem direkt.

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här