STF Björkvattnet Vandrarhem

Mer om STF Björkvattnet Vandrarhem

Vandrarhemmet är beläget i den gamla byskolan och den vackra miljön runt vandrarhemmet ger naturlig laddning. Här finns det möjlighet till olika sorters boende som familjerum, stugor och tältkåtor i naturen. På vandrarhemmet finns det också välutrustade kök och en nyöppnad SPA-anläggning med spabad, bastu och relaxrum för njutning och avslappning. Massagerum med förbokning av massage finns.

Här är sommaren är storslagen och hösten om möjligt än vackrare. Och vårvintern är helt enkelt fantastisk.

För den som vill fiska erbjuder Björkvattnet stora möjligheter. Under vinterhalvåret finns både Björkvattensjön och ett antal tjärnar som bjuder på röding och en och annan öring. Andra aktiviteter är bäversafari, vandring, pimpelfiske, båt- och kanotuthyrning. Passa även på att uppleva Hällingsåfallet, norra Europas största kanjon.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här