STF Baskemölla Vandrarhem

Hitta till STF Baskemölla Vandrarhem

Baskemölla ligger 5 km norr om Simrishamn på Österlen, 10 km söder om Kivik.
Malmö 10 mil. Göteborg 30 mil. Kristianstad 60 km.

Busshållplats 400 m från Vandrarhemmet. Buss och Tågförbindelse finns från Simrishamn, Kristianstad, Ystad-Malmö-Köpenhamn.

Med bil:
Norrifrån, från väg nr 9 passera Kivik, Vik, Efter Vik ca 1 km sväng vänster vid skylt Baskemölla kör därefter ca 400m och du har vandrarhemmet på höger sida.

Söderifrån, från Simrishamn kör väg 9 skyltat Brösarp, Kristianstad. Efter 5 km kommer du till skylt Baskemölla, kör förbi och fortsätt ca 3km och tag av till höger vid skylt Baskemölla. Kör därefter ca 400m och du har vandrarhemmet på höger sida.

Med buss och tåg:
Buss linje 3 går mellan Kristianstad (65km) och Simrishamn (5km). Hoppa av vid hållplats Baskemölla-Tjörnedalavägen och vandra Tjörnedalavägen ca 400m och du har vandrarhemmet på höger sida.

Med cykel:
Norrifrån, väg nr 9 norrifrån passera Kivik, Vik, Efter Vik ca 1 km sväng vänster vid skylt Baskemölla cykla därefter ca 400m och du har vandrarhemmet på höger sida. Största delen går på cykelbana och är utmärkt.

Söderifrån, från Simrishamn följ cykelbanan som går parallellt med väg 9. Efter 5 km kommer du till skylt Baskemölla, sväng höger och cykla genom byn och i norra delen har du vandrarhemmet på vänster sida.

Till fots:
Norrifrån via Skåneleden, passera Vik efter ca 2,5km kommer du till en grind och en bäck. Precis innan tar du av till höger och följ stigen över en vacker äng ca 3-400m och du kommer till Tjörnedalgården, passera gården och du är framme.

Söderifrån, från Simrishamn följ Skåneleden, efter 5km är du i Baskemölla fortsätt på skåneleden. Passera hamnen, badplatsen och en bäck samt en grind tag av till vänster och följ stigen över en vacker äng ca 3-400m och du kommer till Tjörnedalgården, passera gården och du är framme.

För mer information gå in på www.skanetrafiken.se
  • GPS-koordinater: N55.597371°, E14.302714°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.