Mat & dryck

Vi har försett vår omgivning med hemlagad mat sedan vi kom till Baggå. Här serverar vi allt från enklare måltider till mer rejäla bufféer och middagar. För våra övernattande gäster börjar dagen med en genuin frukost med flera lokala inslag. Nybakt bröd, hemlagad yoghurt på mjölk från Malingsbo och lokalproducerade sylter varvas med lokala mejeriprodukter, närproducerad chark, ägg från granngårdarna och rykande hett kaffe.

Önskar du som övernattar beställa övriga måltider så som lunch eller middag så hjälper vi gärna till med det. Vi erbjuder enklare eller mer bastanta måltider, allt efter önskemål. Vi är också uppskattade av vegetarianer, glutenintoleranta och andra med avvikande kostpreferenser. Boka i förväg så att vi kan planera för det – varför inte beställa en picknick-korg till utflykten?

Om sommaren håller vårt café öppet för alla och om söndagarna serverar vi en populär brunch. Vi har även lång erfarenhet av att laga mat till större och mindre grupper, så hör gärna av er så bestämmer vi upplägg tillsammans med er.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.