STF Baggå Skola Bed and Breakfast

Hitta till STF Baggå Skola Bed and Breakfast

Kom till oss med tåg
Ta tåg eller VL-buss till Skinnskatteberg C. Vi hämtar eller lämnar er på stationen mot en liten avgift.
 
Kom till oss till fots
Vandra längs Romboleden (Köping-Trondheim) och stanna i Baggå där du kan bo i något av våra boenderum eller i vindskydd nere vid Hedströmmen. Om du är vandrare på Romboleden så får du gratis kaffe i Baggå Skola Café.
 
Vandra längs Bruksleden från/till anrika Malingsbo Herrgård och stanna till i Baggå efter Ormdalen som ligger ett stenkast bort. Därefter kan du vandra vidare via Matkullens vackra utsiktspunkt, till Skinnskatteberg och kanske övernatta på Kolarbyn Ecolodge?
 
Kom till oss med cykel
Cykla på väg 233 (eller på gamla landsvägen söder om väg 233) tills du ser info skylten om Malingsbo/Kloten. Vi befinner oss tvärs över vägen. Cykelställ finns på framsidan eller på kortsidan. Garage kan även lånas om man vill låsa in sin cykel.

Kom till oss med bil
Baggå Skola BnB ligger längs med väg 233 mellan Skinnskatteberg och Kopparberg, ca 5km från väg 68 som går mellan Lindesberg och Gävle. Det tar två timmar att köra från Stockholm, en timme från Västerås, Örebro eller Borlänge. Uttag för el- eller hybridbilar finns på parkeringen intill skolan.
  • GPS-koordinater: N59.896147912513°, E15.5743028021°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.