STF Aurora Mountain Lodge

Boende

Gästrum
I huvudstugan finns sex otroligt rymliga dubbelrum. Varje rum har eget badrum och dusch. De är enkla och bekväma med en touch av nordisk design.

Aurora stugor
Njut av avlägsnandet av Lannavaara från en av våra 14 Aurora-stugor belägen 100 meter från huvudbyggnaden. De öppna planritningarna möjliggör en avslappnad känsla. Njut i värmen från din egen vedspis. Varje stuga har eget badrum samt ett sovrum med moderna, bekväma våningssängar. Perfekt för par eller grupper upp till sex personer.

Aurora Suites
Njut av alla bekvämligheter som i ett hotellrum. Som en bonus kan du få se norrsken, och oavsett kommer du att ha en enastående utsikt över Kuormakka!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.