STF Arlanda/Jumbo Stay

Rumstyper på Jumbo Stay

Cockpit svit

Enkel- eller dubbelsvit. Vår rymliga svit med panorama vy har två ställbara sängar, max antal personer är två. Är utrustad med TV, gratis trådlöst internet och med egen toalett och dusch.

Sovsalsbädd

Våra bekväma sovsalsrum är utrustade med fyra stycken 90 cm sängar, max antal personer fyra. Man hyr en bädd och delar med andra. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Enkelrum

Enkelrum är utrustade med en 140 cm säng, perfekt för en person. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Enkelrum med privat wc/dusch

Enkelrum är utrustade med en 90cm säng, perfekt för affärsresenären. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett privat på rummet.

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrummen är utrustade med två stycken 90 cm sängar, max antal personer är två. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Tvåbäddsrum med privat wc/dusch

Tvåbäddsrummet längst bak i planet kallas för ”Svarta lådan sviten”. En imponerande inramning av detta rum som har en enorm rymd, privat wc/dusch, utrustat med två stycken 90 cm sängar, max antal personer är två. TV, gratis trådlöst internet.

Private 1-2-3/Trebäddsrum

Våra bekväma Private 1-2-3 rum är utrustade med en 140 cm säng samt en 90 cm säng, max antal personer är tre. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Fyrbäddsrum/Familjerum

Våra bekväma sovsalsrum är utrustade med fyra stycken 90 cm sängar, max antal personer fyra. Om man hyr alla fyra bäddarna är man garanterad ett fyrbäddsrum. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Dagrum

Dagrum finns att hyra kl. 08.00-16.00.

Dagrum kan endast bokas på plats i receptionen, via telefon + 46 (0)8 593 604 00 eller per e-post booking@jumbohostel.com

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.