Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Arctic River Lodge

Hitta ditt arktiska äventyr. Vi erbjuder äventyr hela året om. Hyr en sup-board eller kajak på sommaren eller följ med på en hundspannstur längs samma älv på vintern. Gör en vandring och upplev midnattssolen under sommaren eller spänn på snöskor på vintern i jakt på norrskenet. Älvarna har sen begynnelsen använts som en farled, där kör vi hundspann på vintern! Följ med oss på ett unikt äventyr!

Sauna och relax

Ett besök i Lappland är inte komplett utan en bastu. Arctic River Lodge har en relaxavdelning med 2 bastur och 2 bubbelpooler utomhus. Perfekt för en avkopplande stund efter en dag fylld med äventyr!

Huskyturer

Upplev tystnaden när du glider fram genom ett vinterunderland. Vi blev förälskade i hundspann för många år sedan. Det finns inget som att köra ditt eget hundspannslag. Med två fötter på släden och höga tallar rusande förbi, bevittna styrkan hos huskies som gör vad de gör bäst. Kom på en halv- eller heldagstur. Om du, som vi, blir förälskad i hundspann kan du följa med på en flerdagstur. Oavsett om du är på släden några timmar eller några dagar kommer det att bli en upplevelse du aldrig kommer att glömma.

Aktiviteter under sommar och höst

Sommaräventyret tar aldrig slut under midnattssolen. Midnattssolen gör att dagarna blir långa och erbjuder tid för upplevelser, aktiviteter och avslappning. Vandra över tallheden eller upptäck området med mountainbike. Vi har flera vandring- och cykelleder utmärkta på GPS. Ta ett dopp i älven eller fånga din egen fisk som kocken sedan kan tillaga till middag!

På hösten kan du följa med oss på bärplockning eller på jakt efter något annat som naturens skafferi har att erbjuda. Upplev naturen från vattnet, hyr ej kajak eller testa på SUP-board i älven. Varje årstid är speciell i Norrbotten!

Vinteraktiviteter

När temperaturen sjunker stiger äventyret! Vintern i Lappland är magisk bortom fantasin. Följ med oss en dag på husky spåret. Spänn på dig skidor eller snöskor och utforska skogen. Njut av det snötäckta landskapet under pastelllen. Besök lokalbefolkningen och lär dig mer om Lapplands kultur. När dagarna är korta är chansen att upptäcka norrskenet högre.

Aktiviteter för de aktiva

Ta en längdskidlektion och utforska på egen hand, eller gå med på en längdåkningstur. Cykla ut på leden eller genom byn. Njut av naturen på Lapplands sätt.

Norrskensturer

Kom och besök oss mellan september och april, några av världens bästa norrsken! Svenska Lappland är en av de bästa platserna i världen att upptäcka det magiska norrskenet. Så snart solen går ned finns det en chans att se det!

Se tillgänglighet och boka. Från 425 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.