Gruppbokning

Träffa släkten, samla idrottsklubben, bjud in kompisgänget eller ha utvecklande och lite annorlunda konferensdagar med företaget. Vårt koncept Hyr Hela Huset är det perfekta alternativet för grupper som vill mötas i avskildhet i natursköna miljöer.

Ni har exklusiv rätt till hela huset där ni bor, umgås, lagar mat, konfererar eller vad ni vill göra. Självklart går det bra om ni önskar beställa frukost, hyra av sängkläder, städning, måltider eller andra serviceupplägg.

Till ert förfogande står gästkök, matsal och vår härliga grillhydda med palts för upp till 20 personer. I denna kan du oavsett väder grilla, fika och mysa. Och så så klart, naturen runt omkring!

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom planeringen för er vistelse. Hyr Hela Huset är ett riktigt prissmart och trevligt sätt att samla både det stora och lilla gänget.  Välkommen!

Kontakta oss för prisförslag

    Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Se tillgänglighet och boka.

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.