Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Ammarnäs Wärdshus

Vår restaurang är öppen sista två veckorna i juli och de två första veckorna i augusti. Övrig tid har vi B&B.

I restaurangen på Ammarnäs Wärdshus har vi en passion för vad som ligger på din tallrik, för det lokala samhället och för miljön. När du kliver in i vår restaurang vill vi att du skall känna det som att du är inbjuden till en vän på middag, ett varmt vardagsrum med rum för mat och kärlek.

I vår mysiga restaurang har du utsikt över fjäll och vakande öring. Här njuter du av omsorgsfullt tillagade maträtter och noga utvalda drycker. Lokala och svenska råvaror står alltid i fokus när våra menyer komponeras, vi följer årstiderna och skapar meny efter säsong.

Öppettiderna i restaurangen varierar beroende på säsong. Under högsäsong, vilket är mitten av juli till mitten av augusti, har vi öppet i restaurangen tisdagar till lördagar. Stäm gärna av med oss vad som gäller just vid ditt besök.

Som ett led i att verka hållbart och minimera matspill arbetar vi med ett koncept med en fast kvällsmeny, som oftast består av omtyckta grytor av olika slag. Till det finns utvalda viner, öler och självklart alkoholfri dryck att välja på.

På Wärdshuset serverar vi också vår mysiga frukost med hemkokt sylt, gott bröd och svenska pålägg. Denna serveras varje morgon.

Om du har speciella kostbehov så meddela oss gärna i god tid så löser vi det.

ammarnäs mat
ammarnäs mat
ammarnäs mat

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.