STF Amber Hotell

Hitta till STF Amber Hotell

Amber Hotell ligger bara minuter från centrum och buss- och tågkommunikationer. Beroende på hur du kommer till Luleå tar du dig enkelt till hotellet till fots, med bil eller lokalbuss.
Parkering längs gatan utanför hotellet är möjligt med timtaxa enligt information på https://www.lulea.se/samhalle--gator/gator-och-trafik/parkera.html
5 minuters gångväg från Amber Hotell finns möjligheten att parkera under tak i Smedjans parkeringshus eller Karpens car parks.

Till Luleå tar du dig med tåg, buss eller bil.

Åk tåg
Tänk hållbart och välj tåget! Varje dag och natt går tåg till och från Luleå. Tågstationen ligger nära stadskärnan och det tar bara någon minut att nå Luleå centrum till fots. Amber Hotell ligger endast två minuters promenad bort.

Åk buss
Från Luleå busstation kan du resa till grannkommunerna i Norrbotten och tillbaka till Luleå. Du kan även resa till och från Skellefteå och Umeå i Västerbotten.

Ta bilen
Europaväg 4 (E4) i Sverige sträcker sig mellan Helsingborg och Haparanda.
  • GPS-koordinater: N65.583826°, E22.161967°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.