Mer om boendet

Kretsloppshuset

Kretsloppshuset är ett hus uppfört av ekologiska material så som trä och lera vilket skapar ett bra inomhusklimat. Kretsloppshuset har två dubbelrum och två enkelrum en trappa upp. Rummen är enkelt utrustade och ligger på rad i en korridor. Gemensam dusch och toalett finns i början av korridoren. I priset ingår frukost, lakan och handdukar, städning samt gratis wifi. På inomhusbalkongen finns möjlighet att sitta och titta på TV. I kafédelen finns ytterligare en toalett som är tillgänglighetsanpassad.

Bagarstugan

Under sommaren erbjuds även möjlighet att bo i Bagarstugan. Charmigt och mycket enkelt. Stugan stod tidigare i Resele och tillhörde morföräldrarna som bakade tunnbröd där. Den gamla bakugnen är borta och i stället finns en liten kamin att värma upp huset med. Stugan har el men saknar rinnande vatten. I närheten finns ett nybyggt utedass. Frukosten serveras i vårt B&B där också toalett och dusch finns. I priset ingår frukost, lakan och handdukar.

Frukosten, som ingår i priset, består av ekologiska råvaror så långt det är möjligt. I första hand väljs egenproducerade råvaror från gården såsom bär till juicen, ägg och grönsaker. Hembakat bröd ingår också i frukosten. Om du vill kan du välja den populära grötfrukosten som serveras i kafét som också fungerar som ett gemensamhetsutrymme alla gäster. Från kafét kan du gå ut och njuta av solen på utealtanen eller på gröngräset bredvid dammen.

Hus och lokaler är allergirena och därför är inte hund, katt eller andra husdjur tillåtna i rum eller kafé. Alkoholrättigheter finns för servering av öl och vin.

Se tillgänglighet och boka. Från 550 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.