STF Abisko Turiststation

Vedbastu

För oss medlemmar i Svenska Bastuakademien innebär ett bastubad bland annat en närvaro av de fyra elementen; jord, luft, eld och vatten.

Då finns ingen bättre placering av en bastu än nere vid Torneträsk. Här kan blicken vandra över mil efter mil av fjäll. Här är himlen större och friare än på någon annan plats i fjällen. Här är fjällsjöns vatten som störst och klarast och just här ligger bastun.

Sjöstugan, där skepparen och hans familj tidigare bodde, är omgjord till en äkta vedbastu. Kombinationen av vedeldad het värme och kristallklart kallt vatten ger kanske den högsta av njutningar – ett äkta norrländskt bastubad.

Välkommen ner och prova!

Vedbastun bokas med start kl 16:00. Pris 1-10 personer 2800:-, +10 personer kontakta receptionen.

Det gäller generellt 18-års åldersgräns för deltagare som nyttjar vedbastun. Den som står som ansvarig för bokningen ansvarar också för att anvisningar följs. Vid grupper med deltagare under 18 år krävs närvaro av ansvarig gruppledare.

Bokning görs via denna sida.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-17

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er