Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. STF drabbas precis som hela samhället av coronakrisen. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Abisko Turiststation

Aktuellt

Här kan du följa vad för event och arrangemang som händer på anläggningen i Abisko under året. Information läggs upp löpande.

Påskfirande 2020
Njut av påsken i Abisko! Åk turskidor, isklättra och avsluta dagen med en härlig vedeldad bastu vid Torneträsk.

Valborgsfirande 30 april 2020
Kom och sjung in våren med oss! Tillsammans sjunger vi vårsånger runt elden samt bjuder på korv!

Abisko Midnight Sun Run + Nuoljasprinten 2.0 
Dubbel löparglädje i sommar!

Abisko Midnight Sun Run är ett välgörenhetslopp för dig som älskar att motionera i storslagna fjällmiljöer. Deltagandet är gratis men donera gärna en slant till Wateraid. Wateraid jobbar för att alla människor ska ha tillgång till rent vatten och sanitet.

Nuoljasprinten 2.0 innebär krävande stigning till Nuoljas topp. Här är det inte först i mål, utan UPPlevelsen och utsikten som hägrar. Deltagandet är gratis.

Fjällräven Classic  7-14 augusti 2020
Den 7-14 augusti arrangeras vandringsloppet Fjällräven Classic som är ett 110 km långt vandringsäventyr som riktar sig till alla – både nybörjare och erfarna fjällrävar. Över 2000 deltagare från drygt 20 länder vandrar från Nikkaluokta till Abisko och starten sker i åtta startgrupper den 7-9 augusti. Vänligen notera att det kommer att vara mycket folk i omgivningen under dessa datum. Förboka gärna ditt boende.

Vandringens dag 12 september 2020
Den 12 september arrangerar vi Vandringens dag i Abisko. Det är ett initiativ från Svenska Turistföreningen som innebär att vi vill inspirera och få ut den svenska befolkningen på vandring.

Julprogram 2020
Följ med på en magisk jul fylld med gnistrande snö, god mat och hisnande norrsken. I Abisko firar vi julen med aktiviteter ute i snön under dagen. Valmöjligheterna är många då vi erbjuder allt från turskidåkning, snöskor och isklättring till lite mer fartfyllda aktiviteter.

Nyårsprogram 2020
Skåla in det nya året hos oss. Boka en Exclusive Dinner uppe på STF Aurora Sky Station. På STF Abisko Turiststation kommer vi att tända en stor brasa och räkna ned till tolvslaget tillsammans. Du kan även boka in en trerätters middag i Restaurang Kungsleden. Bordsbokning mailar ni till abisko.restaurang@stfturist.se.

Skidprogram 21 februari 2020
Nuolja Offpist öppnar för säsongen! Vi erbjuder offpistvisning varje dag under öppningshelgen.
Läs mer information om Nuolja Offpist här.

Fjällbokningen

010-190 2360 Vardagar kl 9-14

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.