Sätt din stad på kartan

Har du också en favoritplats i din stad som få känner till men som fler borde upptäcka? I första halvan av oktober hade du chansen att dela med dig av ditt bästa tips i din stad, samtidigt som du var med och tävlade om en weekend i Stockholm. Tävlingen är nu avslutad och vi kommer meddela vinnaren inom kort!

Vi har sammanställt deltagarnas tips och listar nu de populäraste aktiviteterna i Stockholm, Malmö och Göteborg enligt lokalborna själva. Perfekt för dig som vill upptäcka städerna utanför de klassiska sevärdheterna. Hur många av dem kan du pricka av?

Tävlingen i korthet

  • Tipset skulle vara tillgängligt för allmänheten och gratis eller endast kräva mindre avgift
  • Tipset skulle vara utanför de uppenbara besöksmålen
  • Sista dag att skicka in ett tips var 15:00, 12 oktober 2018
  • Bästa tipset kommer att vinna en stadsweekend för två personer
  • Vinnarresan genomförs 26-28/10 2018

Vinsten består av två övernattningar för två personer i STF Af Chapmans kaptenshytt i Stockholm, frukost, resa t/r från din närmsta stad.

Stort tack för alla fina upplevelsetips från många olika städer och orter runt om i Sverige. Vi har nu korat en vinnare!
Vinnaren är Linda Edlund från Degerfors som tipsar om en vandring i den förtrollande Fasaskogen. Stort grattis!

Efter avslutad tävling kommer vi att sammanställa de bästa tipsen och publicera dem i vårt nyhetsbrev eller sociala medier kommande veckor. Vem vet – kanske kommer du att få tips om ett nytt smultronställe i din stad?

Upplevelser i Sverige